zondag 19 februari 2006

11 september 2001 (3)

Van Bou Berkenbosch kreeg ik deze email met het verzoek het te verspreiden. Dat doe ik bij deze:

'Beste mensen,

Laatst ben ik me op Internet toch een hoedje geschrokken! Ongeveer zo: (hier staat een cartoon met een dame die schrikt van wat ze leest. het lukt me niet dat te copieren. stan)


Deze cartoon stond op: http://www.septembereleventh.org/ Die site wordt onderhouden door Amerikaanse burgers, die de waarheid willen weten over de aanslagen van 11 september 2001. Ze zijn verbonden met http://www.911truth.org/ waar je het Amerikaanse actienieuws kunt lezen. Op http://911citizenswatch.org/ blijven de nabestaanden van de slachtoffers waakzaam.

Veel mensen in de V.S. zijn van mening, dat de aanslagen van 9/11 nooit hadden kunnen plaatsvinden zonder medeweten of zelfs medewerking van de regering. De laatste tijd begint er echter een andere mening te overheersen: 9/11 is bewust georganiseerd door de neo-conservatieve regering van de V.S. Men noemt het een Inside Job.

Om daar zelf een mening over te kunnen vormen, is het belangrijk om te weten wat er precies gebeurd is. Een goed hulpmiddel daarbij is de tijdslijn.
Op http://www.wanttoknow.info/911information kan men kiezen tussen vier tijdslijnen, die lopen van de jaren '80 tot op heden en slechts verschillen in gedetailleerdheid: 2, 10, 25 of 60 pagina's. Onderaan de laatste pagina kan men steeds doorlinken naar een andere site, waarop een tijdslijn van 200 pagina's staat.

Dit rijtje is belangrijk om te kunnen volgen wat er gebeurde op 9/11:
WTC 1 = Vlucht 11: een Boeing 767 van American Airlines raakte om 8:46 uur de noordelijke toren van de Twin Towers: WTC 1.
WTC 2 = Vlucht 175: een Boeing 767 van United Airlines raakte om 9:03 de zuidelijke toren van de Twin Towers, het WTC 2.
Om 10.05 uur stortte WTC 2 als eerste in. Om 10.38 stortte ook WTC 1 in.
Pentagon = Vlucht 77: een Boeing 757 van United Airlines raakte om 10.20 uur het Pentagon in Washington. Dat is bijna 2 uur na de eerste inslag.
Crash = Vlucht 93: een Boeing 757 van American Airlines stortte om 10.55 neer in Stony Creek, op 80 mijl = 120 km van Pittsburg in Pennsylvania.
WTC 7 = ingestort: Hoewel het 47 verdiepingen tellende WTC 7 niet was geraakt, stortte het na twee kleine brandjes om 17.20 volledig in.

Reeds de volgende dag zei president Bush, dat deze aanslagen zijn gepleegd door el-Qaida, onder leiding van Osama bin Laden. Daarop verklaarde hij de oorlog aan het terrorisme. De V.S. voert nu twee oorlogen, in Afghanistan en in Irak. Een derde oorlog, met Iran, wordt op dit moment voorbereid. Zie daarover: http://www.daanspeak.com/1/WaaromOorlog.html
Ondanks berichten over oorlogsmisdaden en gruwelijke martelpraktijken, stuurt onze regering nog steeds "vredestroepen" naar Irak en Afghanistan in de strijd tegen het moslimterrorisme. We kunnen er niet onderuit: NEDERLAND DOET MEE.

Er is echter geen enkel deugdelijk bewijs dat moslimterroristen de aanslagen van 9/11 hebben gepleegd. In tegendeel!

De officiële versie van 9/11 wordt op dit moment in de V.S. van alle kanten aangevallen. Op talloze sites staan protesten, vragen en bewijzen. Ik noem er enkele:
Op http://www.911proof.com/ worden de belangrijkste vragen zeer duidelijk gesteld.
Op http://www.911research.wtc7.net/ onderzoekt men theorieën en verzamelt men feiten.
Op http://www.st911.org/ staan artikelen van wetenschappelijke onderzoekers.
Op http://physics911.net/ buigen technisch geschoolde mensen zich over de feiten.
Op http://thewebfairy.com/911/ staan allerlei foto's en video's van de aanslagen.
Op http://www.rense.com/Datapages/popmechdat.htm staan allerlei details.
Op http://www.globalresearch.ca/index.php?context=theme&themeId=18 eveneens.
Op http://home.comcast.net/~jeffrey.king2/wsb/html/view.cgi-home.html-.html ook.
Op http://www.oilempire.us/911.html staat een kritische evaluatie van alle theorieën.
Op http://www.reopen911.org/ eist men dat het onderzoek naar 9/11 wordt heropend.
Op http://www.letsroll911.org/ is men evenmin van plan om de ramp te vergeten.
Op http://911blogger.com/ wordt nog dagelijks gepraat over 9/11.
Op http://www.total911.info/ blijft men actie voeren voor het ware verhaal.


Om te begrijpen waarom zoveel mensen denken dat 9/11 een Inside Job is, moet men iets weten over de politiek van de V.S. Een goede ingang biedt een Nederlands weblog over 9/11: http://satuka.blogspot.com/ Het gaat over Olie, de Dollar en de Nieuwe Wereldmacht.

Op 9 september 2005 heeft Twee Vandaag wat aandacht besteed aan deze zogenaamde complottheorie. Zie: http://www.apollo98.nl/nieuws_911aanslagofgeschenk.html

Een Nederlandse website met veel aandacht voor 9/11 is: http://www.daanspeak.com/
Op http://www.daanspeak.com/1/911General.html staan artikelen over de politiek van de V.S. , op http://www.daanspeak.com/1/911Foreknowledge.html idem over de voorkennis en op http://www.daanspeak.com/1/USAUnderAttack.html staan artikelen over 9/11. Dit is allemaal in het Nederlands, met (soms verouderde) links naar Engelse artikelen.

Op Amerikaanse sites is de informatie uitgebreider.
Op http://www.prisonplanet.com/911.html staat een overzichtelijk archief over 9/11.
Op http://www.propagandamatrix.com/
archiveprior_knowledge.html staat hetzelfde archief.
Op http://www.whatreallyhappened.com/wrh_9-11_index.html staan veel artikelen met achtergrondinformatie naar onderwerp gerangschikt.
Op http://wtceo.org/ blijkt de verwoesting van het WTC tevens een milieuramp.
Op http://rigorousintuition.blogspot.com/2004/08/coincidence-theorists-guide-to-911.html
staat een ironisch verhaal over alle politieke "toevalligheden" van 9/11, met links naar de feiten. Deze lange column is ten zeerste het lezen waard!

Hoewel de verschillende websites het niet eens zijn over de ware toedracht, worden sommige argumenten door allen aangevoerd:
Het WTC was zo gebouwd, dat de torens niet konden instorten. Zelfs bij een botsing van een vliegtuig zou de stalen binnentoren blijven staan. De officiële verklaring luidt dat de torens zijn ingestort door de hitte van de branden. De brandweer rapporteerde echter vanuit het WTC dat de branden onder controle waren. Even later stortten de torens in. Men denkt dat de torens vooraf waren voorzien van springstof. Dat geldt zeker voor WTC 7, dat laat in de middag is ingestort. Het was niet geraakt door een vliegtuig, er woedden slechts twee kleine brandjes en het hele gebouw zakte als een kaartenhuis in elkaar. Het lijkt sprekend op controlled demolition.
Het luchtruim wordt bewaakt door de NORAD (North American Air Defence). Een gekaapt vliegtuig wordt meestal binnen 15 minuten door hen onderschept. De Twin Towers werden geraakt rond kwart voor negen en negen uur, het Pentagon pas tegen half elf. De NORAD steeg zelfs niet op (scrambled), tot ook het Pentagon was geraakt. Er was op 9/11 een militaire oefening gaande (Vigilant Warrior), waarin men deed alsof er vliegtuigen werden gekaapt. Men vermoedt dat deze oefening een cover-up was om 9/11 mogelijk te maken.
Er is op allerlei manieren sprake van voorkennis en waarschuwingen: het feit dat het hele WTC kort tevoren was verkocht aan dhr. Silberstein en daarbij meteen verzekerd tegen terroristische aanslagen; de handel in put-opties (speculaties op waardedaling) van de twee betrokken vliegmaatschappijen; het feit dat veel mensen hun vlucht op 9/11 hebben afgezegd; de aanwezigheid van de "kapers" in de V.S. met medeweten van de CIA, de waarschuwingen van andere inlichtingendiensten, en zo voort. Toch was de regering Bush "niet bedacht op een dergelijke aanslag."
De FEMA (Federal Emergency enz.) was op 9/11 zeer alert. Zij blijken in het kader van een oefening te zijn ingevlogen in New York op de vooravond van 9/11. Ze waren daarom wel zeer adequaat. Tijdens de orkaan "Kathrina" die New Orleans trof in december 2004, bleek echter dat deze FEMA geen kikker van de kant af kon duwen, waarna de protesten tegen 9/11 zich hebben verscherpt.
En dan het rapport van de Onderzoekscommissie 9/11, dat verscheen in Juli 2004. Kritiek van te voren was: dat de commissie niet onafhankelijk was van de regering; dat de commissie te weinig geld en tijd kreeg; dat president Bush en vice-president Cheney niet onder ede zijn gehoord; dat er geen directe getuigen werden gehoord, zoals bij voorbeeld de brandweer; en zo voort. Het rapport staat vol met onwaarschijnlijkheden, maar ook worden de belangrijkste vragen niet gesteld. Het hele rapport staat hier: http://www.gpoaccess.gov/911/
Of hier: http://www.thememoryhole.org/911/joint-report/
Op: http://www.st911.org/ noemt men het een 571 pagina's dikke leugen.

Het WTC 7 lijkt wel zeker van springstoffen voorzien. Zie: http://www.wtc7.net/
Of: http://www.whatreallyhappened.com/wtc7.html
Het WTC 2 stortte een uur na de aanslag volledig in. Het WTC 1 volgde een half uur later.
Kijk nog eens goed hoe de Twin Towers instortten, bij voorbeeld hier:
http://www.whatreallyhappened.com/9-11_wtc_videos.html of hier:
http://home.comcast.net/~jeffrey.king2/wsb/html/view.cgi-home.html-.html of hier: http://www.prisonplanet.com/911.html#bombs
Een technisch onderzoek naar het puin had kunnen uitwijzen, of er springstoffen zijn gebruikt. Helaas is al het metaal zonder enig verder onderzoek onmiddellijk als schroot verscheept naar Zuid Amerika.

Het Pentagon werd geraakt door vlucht 77 (Boeing 757). Maar is dat wel waar? Zie:http://www.asile.org/citoyens/numero13/
pentagone/erreurs_en.htm Het gat in het Pentagon is te klein voor een Boeing 757. Zij denken dat het geen Boeing was, maar een geleid projectiel, een missile.
Anderen denken dat de Boeing tijdens de vlucht werd verwisseld voor een ander vliegtuig. Het blijkt namelijk mogelijk om te ontsnappen aan de radar, als men precies weet waar dat kan. Zie: http://www.team8plus.org/content.php?article en klik op het artikel: Hole in the Radar. Op deze site staan ook andere artikelen waarin de vliegtuigbewegingen op 9/11 exact worden geanalyseerd.
Volgens: http://www.whatreallyhappened.com/ppfinal.html is dit een foute complottheorie. Zij denken dat het wel degelijk de Boeing van vlucht 77 was.
Het probleem is echter, dat al het bewijs is verdwenen. Vlak buiten het Pentagon staan een hotel en een benzinepomp, beiden met een bewakingscamera die de inslag moet hebben geregistreerd. Enige minuten na de ramp heeft de FBI deze films in beslag genomen en sindsdien zijn ze zoek. Rond het Pentagon wemelt het van de camera's, maar het vliegtuig werd zogenaamd niet gefilmd. Na lang aandringen van de bevolking werden er toch vijf videobeeldjes vrijgegeven (niet de hele film), waarmee overduidelijk is geknoeid.Zie: http://0911.site.voila.fr/ en klik op nummer III.
Of: http://911research.wtc7.net/mirrors/guardian/Pentagon/what-hit-it.htm
Let op de datum en de tijd onder deze vijf opnamen: 12 September en een camera maakt meestal 15 beelden per seconde. Waar is de rest?


Tot slot moet nog gezegd, dat het deel van het Pentagon dat werd verwoest, toevallig net leeg stond wegens een zojuist voltooide verbouwing. Het aantal slachtoffers was daarom laag en de hoge omes van defensie werden niet getroffen.

Vlucht 93 (Boeing 757) zou zijn neergestort na een gevecht tussen de passagiers en de kapers. Ooggetuigen zeggen echter dat het werd neergeschoten. Ook liet de "inslag" wel een diepe krater na, maar het vliegtuigwrak zelf is op de foto's alweer niet zichtbaar. Zie: http://www.flight93crash.com/index.html en: http://www.prisonplanet.com/911.html#flight93
De brokstukken van het vliegtuig lagen over een groot gebied verspreid en de zwarte doos is nooit teruggevonden. Wat er werkelijk is gebeurd, blijft een raadsel.

Een simpele vraag is: Wie zijn de kapers?
Zie bij voorbeeld: http://www.sierratimes.com/03/07/02/article_tro.htm
Hun namen en pasfoto's staan hier: http://www.fbi.gov/pressrel/penttbom/aa11/11.htm
Maar waarom staan hun namen niet op de passagierslijsten? Zie: http://www.cnn.com/SPECIALS/2001/
trade.center/victims/AA77.victims.html
Ze zijn ook niet gefilmd door de bewakingscamera's tijdens het inchecken. Zie: NIKS.
Of toch? Zie: http://prisonplanet.tv/articles/july2004/210704videoshows.htm
Lees dan: http://www.rense.com/general68/dutch.htm en wat blijkt? Weer NIKS! Die vrijgegeven opnamen zijn afkomstig van een ander vliegveld.
Minstens 6 zelfmoordterroristen bleken later trouwens nog in leven. Zie bij voorbeeld: http://www.whatreallyhappened.com/hijackers.html
Op http://www.welfarestate.com/911/ staan zelfs 9 nog levende kapers.
Het onomstotelijke bewijs dat deze aanslagen zijn gepleegd door Moslims? Het paspoort van een van de kapers zou onbeschadigd zijn teruggevonden in de puinhopen van het WTC. Zie: http://www.rense.com/general13/strangecase.htm
De 20e kaper, Zacarias Moussaoui, zat op 9/11 vast, omdat zijn papieren die niet in orde waren. Hij is de enige Moslim die in dit verband is opgepakt en hij heeft alles bekend! Op dit moment staat hij terecht in Virginia, waar hem de doodstraf kan worden opgelegd. Van dat hele el Qaida-netwerk blijkt hij slechts de enige eenzame terrorist.

Men wil ons doen geloven dat 19 moslims zonder ticket in vier verschillende vliegtuigen zijn gestapt, zonder te worden geregistreerd door de bewakingscamera's en zonder dat de stewardessen hen tegen hielden. Na een half uurtje vliegen zouden ze de bemanning hebben overmeesterd met "box cutters" oftewel plastic uitschuifmesjes. Daarna zouden deze amateurs de Boeings met grote precisie in hun doelen hebben geboord. Vooral het Pentagon blijkt daarbij maatwerk. Dit is werkelijk ONGELOOFLIJK!

Maar wie hebben die vliegtuigen dan gekaapt? De oplossing is wellicht gelegen in de moderne technologie. Elke Boeing 767 en 757 is standaard uitgerust met remote control. Zie: http://www.prisonplanet.com/911.html#remotecontrol en: http://www.oilempire.us/remote.html Men kan deze vliegtuigen dus ook besturen vanaf de grond! De verdenking valt dan op de NORAD. Zie: http://www.public-action.com/911/noradsend.html en http://www.prisonplanet.com/911.html#unprotected
Het opperbevel over de NORAD lag op dat moment bij vice-president Dick Cheney.
Zie: http://www.fromthewilderness.com/free/
ww3/011805_simplify_case.shtml
Hij heeft helaas een beetje te laat het bevel gegeven om de gekaapte vliegtuigen te onderscheppen. Maar als de NORAD zulke fouten maakt, zouden er dan geen koppen rollen? Welnee, integendeel! Ze kregen zelfs geen standje.

Zeer kritische vragen lijken te komen van http://www.oilempire.us/911.html
Bij voorbeeld: Als el Qaida achter de kapingen zat, waarom was het WTC dan het doelwit en niet een van de drie nabij gelegen kerncentrales?
Zie ook: http://emperors-clothes.com/indict/911page.htm

Toen ik dit allemaal gelezen had, geloofde ik er geen barst meer van. Gelukkig bleek ik niet de enige te zijn die sceptisch stond tegenover 9/11.

Op: http://www.wanttoknow.info/050908insidejob911 vond ik de volgende tekst:
Top Politicians, Economists, Other Leaders State 9/11 Possibly an Inside Job
Former Chief Economist under President Bush, Morgan ReynoldsAssistant Secretary of Treasury under Pres. Reagan, Paul RobertsU.S. Senator Mark DaytonU.S. Congresswoman Cynthia McKinneyRenowned Theologian Prof. David Ray GriffinHead of Advanced Space Programs, Dept. of Defense, Robert BowmanUK Minister of Environment (1997 - 2003), Michael MeacherAssistant Secretary of Housing For Pres. Bush, Catherine Austin Fitts9/11 statement signed by 100 prominent Americans, 40 9/11 family members

Dit alles wijst er volgens mij op, dat de regering van de V.S. verantwoordelijk is voor 9/11. Men noemt dat een Valse Vlag Operatie.
Het meest beruchte voorbeeld is de brand in de Reichstag op 27 februari 1933, waardoor Hitler aan de macht kwam. De communisten kregen de schuld en verdwenen in kampen, gevolgd door Joden, Zigeuners, homo's en andere "volksvijanden." Ook de V.S. heeft wel vaker een Valse Vlag geplant, of er plannen voor gemaakt. Zie: http://www.prisonplanet.com/911.html#northwoods en verder. Of Google zelf op Operation Northwoods.

De vraag is dan: Waarom zouden ze zoiets doen?
Het antwoord ligt niet in de religie, al zegt Bush dat hij aan alle moslims de vrijheid brengt die God heeft gegeven aan de Mensheid. Wie dat gelooft, moet even kijken naar de gruwelijke foto's van martelingen die op Internet circuleren. Zie voor een eerlijk protest daartegen: http://stanvanhoucke.blogspot.com/

Het antwoord ligt in de economie, de dollar en de olie.
Onze kapitalistische economie vraagt om een groeiende olieproductie. Blijft de productie gelijk, dan stijgt de olieprijs. Een geringe afname van de productie maakt dat de prijs zelfs zeer sterk stijgt! Als de olie duurder wordt, dan geldt dat ook voor alle productiekosten en transportkosten. Ook onze voedselprijzen zijn dus afhankelijk van de olieprijs!
Men denkt dat de olieproductie over 5 tot 25 jaar op zijn piek zal zijn. Daarna zal hij afnemen. Men noemt dit gegeven: peak oil.
Zie: http://www.peakoil.net/ en http://www.oilempire.us/peakoil.html
Zie het Nederlandse rapport over peak oil: http://www.peakoil.nl/images/ponlreport.pdf
Er zijn ook mensen die zeggen dat peak oil onzin is, omdat er in de aardmantel olie zit, en wel ruim voldoende voor de komende 1000 jaar. Men noemt dit a-biotic oil, maar ik verzeker u dat deze theorie niet klopt. In de aardmantel kan geen olie bestaan, want de temperatuur is er zo hoog, dat alle olie bij voorbaat wordt gekraakt. De olie raakt dus op!!!!

In de V.S. viel de oliepiek reeds rond 1970, sindsdien moet de V.S. steeds meer olie importeren. Ook stijgt het verbruik van olie in de V.S. nog steeds. Op dit moment consumeert de V.S. 25% van de wereldolieproductie.
In 1971 heeft de V.S. de dollar losgekoppeld van de goudvoorraad, waarna men net zoveel dollars kon bijdrukken als men wilde. Met die dollars betaalt men de olie.
Amerika consumeert dus al vele jaren op krediet. Zie bij voorbeeld: http://www.theunitedstatesofamerica.nl/economie/ of voor een meer eenvoudige uitleg: http://www.nrc.nl/evj/artikel/1112072312269.html De olieprijs is gekoppeld aan de dollar. Valt die koppeling weg, dan zal de dollar devalueren.

Amerika importeert olie en gebruiksgoederen, maar het exporteert vrijwel niets. Het betaalt met dollars, die andere landen graag in reserve houden, omdat je alleen met dollars olie kunt kopen. De V.S. heeft inmiddels een buitenlandse schuld van triljarden dollars! In plaats van te bezuinigen op energie, wil de V.S. nu de oliebronnen beheersen. Met de oliewinsten denken ze dan hun schulden te dekken. Een belangrijk exportproduct is echter de wapenindustrie! Om wapens te verkopen, is een oorlog nodig. Het meest lucratief is dus een oorlog waarin je de oliebronnen verovert.
Deze bronnen liggen hier: http://www.nrc.nl/W2/Lab/Profiel/Olie/olielanden.html
Saudi Arabië is de grootste leverancier van olie aan de V.S., maar deze olievelden bereiken binnenkort hun piek. Het is nog maar de vraag hoe lang Saudi Arabië kan blijven voorzien in de behoefte van de V.S. aan olie. Venezuela is een goede tweede, maar helaas voor de V.S. slaat de echte democratie daar op dit moment toe.
Rond de hele Kaspische Zee liggen olievelden. De oorlog in Afghanistan gaat mede om een pijpleiding naar Turkmenistan en Kazachstan! De plannen voor de oorlog in Afghanistan waren in augustus 2001 reeds volledig rond, men had alleen nog geen reden. Vandaar dat 11 september 2001 voor de V.S. als geroepen kwam.
Op 17 oktober 2001 begonnen de V.S. en Engeland Afghanistan te bombarderen. Zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Oorlog_in_Afghanistan
Het tweede grote olieland is Irak, maar na de eerste Golfoorlog (1991) werd dit land getroffen door een exportverbod. Daarop begon Sadam Hoessein onderhandelingen met China en Frankrijk. In 2002 wilde Sadam een beurs openen, waar men olie kon kopen met EURO'S. De koppeling dollar-olie valt dan weg. Zie: http://scholieren.nrc.nl/weekkrant/2000/45/4.shtml
Zie over die olie bij voorbeeld ook: http://www.groene.nl/2002/0243/jb_olie.html
Op 20 maart 2003 viel de V.S. Irak binnen, zogenaamd op zoek naar massavernietigings­wapens, hoewel de Verenigde Naties daar tegen waren. Nederland doet hier aan mee, in de vorm van zogenaamde "vredesmissies."
Iran wil in maart 2006 de dollar-olie koppeling loslaten. In juli 2005 maakte de V.S. bekend dat het Iran preventief zal aanvallen met tactische kernwapens, zodra er weer zoiets gebeurt als 9/11. Zie: http://amconmag.com/2005_08_01/article3.html
Radicale Moslims die denken dat ze Allah dienen met terrorisme, spelen de V.S. alleen maar in de kaart. De V.S. heeft juist dringend behoefte aan moslimterrorisme. Dan kunnen ze Iran aanvallen en de oliebronnen in beslag nemen.
Op dit moment is de V.S. inderdaad van plan om Iran binnenkort te bombarderen, zogenaamd omdat Iran kernwapens wil produceren. Zie bij voorbeeld: http://www.daanspeak.com/1/WaaromOorlog.html Daarom is het van het grootste belang dat de ware daders van 9/11 nu snel worden ontmaskerd.

Osama bin Laden is nog altijd niet gepakt, hij wordt kennelijk beschermd door de CIA. Zie: http://www.prisonplanet.com/911.html#ciaasset Hij mag ons angst aanjagen, zodat we onze democratische rechten inruilen voor bescherming tegen het terrorisme.
Osama heeft echter ook zijn eigen ambities: hij wil kennelijk heersen over zijn vaderland Saudi Arabië. Zie: http://www.islamdaily.net/EN/Contents.aspx?AID=3735
Het is echter nog maar de vraag, of Osama bin Laden inmiddels niet aan zijn nierziekte is overleden. Zie: http://www.daanspeak.com/1/Conspiracy.html

Het antwoord op de vraag waarom de regering van de V.S. een terroristische aanslag zou plegen op eigen bodem, ligt niet alleen in de olie, maar ook in de binnenlandse politiek. Reeds op 12 september 2001 verklaarde president George W. Bush, dat moslimterroristen de aanslagen hadden gepleegd. Er was nog geen onderzoek gedaan en niemand had de aanslagen opgeëist. Op 26 oktober 2001 nam de Senaat de Patriot Act aan, een wet die de burgerrechten inperkt. Zie: http://www.amerika.nl/elections/html/achtergrond/patriot.htm
De families Bush en Bin Laden zijn trouwens verenigd in de Carlyle Group, een bank die vooral handelt in wapens. Zie: http://www.daanspeak.com/WorldUnderAttack1a.html
Hoewel Bush een machtige man lijkt, spelen er achter de schermen allerlei geheime clubjes mee. Sommigen streven naar een wereldregering. Zie: http://www.nesara.be/nl/nwo.asp
Ook zeggen sommigen openlijk, dat Amerika de wereldheerschappij moet veroveren met een gewapende macht. Zie: http://www.newamericancentury.org/
Verder blijkt Bush lid van een geheime satanische club, genaamd Skull and Bones. Ik dacht eerst, dat het onzin was, maar nee hoor! Zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones
De volledige ledenlijst stond op: http://www.bluemud.org/article/23310 , maar deze site is nu helaas " taken permanently offline for homeland security."

Overigens maakt de CIA plannen om het Internet te beheersen. Zie: http://darealjohnito.web-log.nl/log/4928306 Als dat lukt, dan komt er een moment dat alle bovenstaande links het niet meer doen, wegens "homeland security".

Wat kunnen we hier tegen doen?
Laten we gezamenlijk de leugens ontmaskeren die ons worden verteld over 9/11 en het moslimterrorisme. Geloof niet alles, wat er wordt gezegd of geschreven. Denk liever zelf na en stel vragen! Vertel ook je vrienden dat je twijfelt aan 9/11 en het moslimterrorisme van Osama bin Laden.
Als we in Nederland geen terrorisme willen, laat onze regering dan stoppen met de "vredesmissies" tegen Islamitische landen. De "terroristen" die zij daar bestrijden, zijn mensen die hun land verdedigen tegen de westerse terreur. We kunnen het gevaar niet bezweren, als we het zelf creëren!
Tot op heden heeft geen enkele politieke partij kamervragen gesteld over de ware toedracht van 9/11. De vraag is dus, of onze regering wel weet dat de V.S. op dit moment door boeven geregeerd wordt. We kunnen de politieke partijen vragen of ze deze kamervragen willen stellen. Ook kunnen we de kranten benaderen met het verzoek om hier aandacht aan te besteden. Per slot van rekening is Nederland nog steeds een bondgenoot van de V.S.
De oliecrisis komt zeker, al denkt onze regering dat het nog wel 25 jaar kan duren. Meer realistisch lijkt het, om te denken in 10 jaar tijd. Deze crisis kan slechts worden bezworen door zuinig te zijn met energie en te zoeken naar alternatieve levensstijlen. Oorlog is altijd verspilling: van mensenlevens, van het milieu en van energie! Om de oliecrisis te bezweren, is geen oorlog nodig, maar VREDE op AARDE!!

Met vriendelijke groet,
Mr. drs. Bou Berkenbosch
(psychologe – juriste)
februari 2006'

1 opmerking:

Dutch Revolution zei

Geweldig dat je haar email óók geplaatst hebt.

Ik hoop dat nog velen het over zullen nemen.

Groeten, Johnito

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...